Ny protese?

Ring allerede i dag
Gratis undersøgelse

Helprotese med implantater

 

Vil du gerne kunne spise “alt”?

Kunne du tænke dig at kunne spise et æble? Kunne du tænke dig at kunne grine, tale kysse uden du skal være nervøs for om din tandprotese vipper?
Hvis du har problemer med at styre proteserne, er det ofte en god hjælp at få indsat implantater hvor tandprotesen klikker fast med såkaldte “tryklåse”.
Implantater er en slags kunstige tandrødder, der sikrer at tandprotesen holdes fast på en sikker og stabil måde. Har du svært ved at styre din hele underkæbeprotese er det måske fordi din gumme er helt flad og tandprotesen derfor ikke kan suge eller sidde stabilt fast på gummen.
Her er det dejlige med implantater at de sidder fast i kæben mens tandprotese klikker fast omkring implantatet med tryklåse.


Har du en helprotese i overkæben skal der minimum 4 implantater til.
Har du en helprotese i underkæben skal der minimum 2 implantater til.

Antal af implantater afgøres af den tandlæge som foretager indsættelsen af implantaterne. Vælger man en delprotese, kan det også kombineres med implantater. Her afgøres antallet af implantater også af en tandlæge.


Vi tager gerne en gratis og uforpligtende samtale med dig, for selv om vi her skriver en hel del omkring tandproteser på implantater, er det stadigvæk en stor beslutning for mange. Også økonomisk.
Vi vil gerne være helt sikker på, at vores kunder kender alle de fordele der er ved implantat proteser. Det er livskvalitet.

Udebesøg

Hvem kan få hjemmekonsultation og hvad koster det…

Skal du have tænder ud

Tandprotese klinikken (24)
Tandprotese klinikken (33)

Op til 6 års garanti

Tandprotese Klinikken´s garanti ordninger er helt unikke og skræddersyet til at give dig tryghed og overblik over dine udgifter når du køber en ny tandprotese

Den Naturtro Tandprotese

Vores kunder oplever ofte at de trygt kan smile igen. Familie og venner har sværere ved at se at man bærer en kunstig tandprotese

Tandprotese klinikken (38)

Relateret behandlinger

Knækket bøjle

Knækket bøjle   Bøjler holder delproteser fast og kan være svære at undvære. Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigt og smidigt, således at

Læs mere »

Knækket tandprotese

Knækket Helprotese   Vi tilbyder reparation af alle knækkede tandproteser hvor der er knækket akryl af, eller protesen er knækket midt over. Det behøves ikke

Læs mere »